cégadatok .pdf
Adobe Acrobat document [110.6 KB]

CÉGBEJEGYZÉS

 

A Pataki Center Services 2001 óta számtalan céget alapított Amerika-szerte külföldi és belföldi ügyfelek megbízása alapján. Az Egyesült Államokon kívül tartózkodó ügyfeleinknek javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot velünk (emailen, viberen vagy skype-on). Szolgáltatásunk megbízható, korrekt és gyors. 

 

Kihasználva a digitális kor előnyeit, kérem mentse le és töltse ki a cégadatok PDF fájlt (az oldal tetején), majd az egyszerűség kedvéért küldje át e-mailben - (info@patakicenter.com) a kitöltött PDF fájlt; a cégben szereplő személy (ha többen vannak személyek) csatolja az útlevelének a másolatát.

 

A hitelesség végett meg kell jegyezzük, hogy egy cég bejegyzése, ill. annak megléte az Egyesült Államokban nem jogosítja fel a tulajdonosát (mint egyént) a legális munkavégzésre. A hivatalos munkavállaláshoz valamilyen munkavállalási státusszal kell rendelkezzen az egyén.

 

Ha bármi kérdés adódik jelezze kérem.

 

Közlemény: a weboldalon megjelenített információ csak általános tájékoztató jellegű és nem vehető tanácsadásnak, illetve nem értelmezhető szaktanácsként az adózás, a jog, stb. területén.

Print Print | Sitemap Recommend this page Recommend this page
All Rights Reserved © PATAKI CENTER

Call

E-mail