PATAKI CENTER 135 WESTON RD. # 259 WESTON, FL 33326 PATAKI  CENTER 135 WESTON RD. # 259 WESTON, FL 33326

2015 Viza Lottó - DV Lottó

 

A 2016 DV lottó beadás időpontját még nem tette közzé a hivatal. Hamarosan, valószínűleg heteken belül indul a 2016 DV lottó program; úgy 2014 szeptember vége, illetve október elején tudni fogjuk a pontos dátumot. Lényegében minden évben ugyanazok a beadási követelmények. 

 A beadványról egy visszaigazoló elektronikus sorszámot kell kapjon, amellyel majd online le tudja ellenőrizni hogy kihúzták vagy sem. A 2015 évre 50,000 DV lottó számot hagytak jóvá. Szívesen beadja bárkinek a DV lottóra való jelentkezést (akar e-mailben és lehet nálunk jelentkezni), ha időben megkapjuk a kert adatokat. Országon kívüli ügyfeleinknek tanácsoljuk, hogy vegyek fel mihamarabb velünk a kapcsolatot Skype felhasználónevünk: patakicenter.

Kérjük ne halassza a DV lottóra való jelentkezést az utolsó hétre, mert a jelentkezési határidő vége fele mar nagyon nehéz átküldeni a jelentkezést online a megnövekedett forgalom miatt, a hivatal szervere képtelen lesz fogadni és rögzíteni a jelentkezést.

 

A DV lottóra jelentkezve a következő adatok kellenek (atkuldheti e-mailben is):

 

- teljes név

- születési hely és dátum

- családi állapot (ha van házastárs, ill. kiskorú gyerek(ek), akkor nekik is

ajánlatos becsatolni az itt kert adatokat)

- 1 útlevél fotó személyenként (lehet bemásolt vagy digitális fotó is)

- értesítési cím, telefonszám és e-mail cím

- $10 jelképes összeg/fő amit "money order" formájában kérünk a Pataki Center számára (országon kívüli ügyfeleink számára más fizetési módot javasolunk majd).

 

A sikeres zöldkártya lottó jelentkezésnél az ügyfél interneten mindig kap egy azonnali online visszajelzést, egy konfirmációs ügyszámot a State Department részéről, ami visszaigazolja a jelentkezés időpontját, valamint azt, hogy a jelentkezés az egyén esetében valóban megtörtént és sikeres volt ! A Pataki Center mindig elküldi e-mailben a sikeres jelentkezésről való visszaigázólást az ügyfelei számára ! A későbbiekben, a konfirmációs ügyszám alapján majd online leellenőrizhető lesz, hogy valójában kihúzták vagy sem az adott illetőt. A szerencsés nyertesek esetében az ügyintézés 2014.10.01. és 2015.09.30 között zajlik majd.

 

Rengeteg a csalás a mindent ígérő weboldalokon. Sajnos sokan esnek áldozatává évente ezeknek a sokat ígérő weboldalaknak. Általában $60-200 terjedő összeget kérnek el az ügyféltől a jelentkezésért, de hogy ez valóban megtörténik vagy sem (általában nem), azt nem lehet megbízhatóan leellenőrizni Sok esetben ezek a weboldalak nem is az Egyesült Államokból vannak operáltatva. Rengeteg valótlan és hamis weboldal van a világhalon, amely a megtévesztésig utánozza és álcázza valamely hivatalos szerv (USCIS, Department of States etc.) weboldal kinézetét és formátumát, hogy a hiszékeny jelentkezőket megtévesszék és becsapjak a zöldkártya lottó jelentkezése kapcsán.

 

Ha kérdés adódik jelezze kérem.

Print Print | Sitemap Recommend this page Recommend this page
All Rights Reserved © PATAKI CENTER