PATAKI CENTER 135 WESTON RD. # 259 WESTON, FL 33326 PATAKI  CENTER 135 WESTON RD. # 259 WESTON, FL 33326

2016 Viza Lottó - DV Lottó

 

A 2016 DV Lottóra való jelentkezés 2014.10.01. kezdődik, és egészen 2014.11.03. tart. A beadványról egy visszaigazoló elektronikus sorszámot kell kapjon, amellyel majd online le tudja ellenőrizni, hogy kihúzták vagy sem. A 2016 évre 50,000 DV lottó számot hagytak jóvá.

 

Szívesen beadjuk bárkinek a DV lottóra való jelentkezést (akár e-mailben és lehet nálunk jelentkezni), ha időben megkapjuk a kért adatokat. Országon kívüli ügyfeleinknek tanácsoljuk, hogy vegyék fel mihamarabb velünk a kapcsolatot, akár e-mailben vagy Skype-on. 

 

Kérjük ne halassza a DV lottóra való jelentkezést az utolsó hétre, mert a jelentkezési határidő vége fele nagyon nehéz átküldeni a jelentkezést online a megnövekedett forgalom miatt, a hivatal szervere képtelen lesz fogadni és rögzíteni a jelentkezést.

 

Szeretném ismételten felhívni a figyelmüket, hogy minden 2016 DV lottóra való jelentkezés érvénytelen és ellenőrizhetetlen, ha nem a fent jelzett határidőben történik a jelentkezés, valamint nem kap róla egy beadási konfirmációs számot, amivel majd a jövő év május-június környéken online le tudja ellenőrizni, hogy kihúztak vagy sem.

 

A DV lottóra jelentkezve a következő adatok kellenek (átküldheti e-mailben is):

 

- teljes név

- születési hely és dátum

- családi állapot (ha van házastárs, ill. kiskorú gyerek(ek), akkor nekik is ajánlatos becsatolni az itt kert adatokat)

- 1 útlevél fotó személyenként (lehet bemásolt vagy digitális fotó is)

- értesítési cím, telefonszám és e-mail cím

- $10 jelképes összeg/fő amit „money order” formájában kérünk a Pataki Center számára (országon kívüli ügyfeleink számára más fizetési módot javasolunk majd).

 

A sikeres zöldkártya lottó jelentkezésnél az ügyfél interneten mindig kap egy azonnali online visszajelzést, egy konfirmációs ügyszámot a State Department részéről, ami visszaigazolja a jelentkezés időpontját, valamint azt, hogy a jelentkezés az egyén esetében valóban megtörtént és sikeres volt ! A Pataki Center mindig elküldi e-mailben a sikeres jelentkezésről való visszaigázólást az ügyfelei számára ! A későbbiekben, a konfirmációs ügyszám alapján majd online leellenőrizhető lesz, hogy valójában kihúzták vagy sem az adott illetőt.

 

Rengeteg a csalás a mindent ígérő weboldalokon. Sajnos sokan esnek áldozatul évente ezeknek a sokat ígérő weboldalaknak. Általában $40-200 terjedő összeget kérnek el az ügyféltől a jelentkezésért, de hogy ez valóban megtörténik vagy sem (általában nem), azt nem lehet megbízhatóan ellenőrizni.

 

Sok esetben ezek a weboldalak nem is az Egyesült Államokból vannak operáltatva. Rengeteg hamis weboldal van a világhálon, amely a megtévesztésig utánozza és álcázza valamely hivatalos szerv (USCIS, Department of States etc.) weboldal kinézetét és formátumát, hogy a hiszékeny jelentkezőket megtévesszék és becsapják a zöldkártya lottó jelentkezése kapcsán.

 

Ha bármi kérdés adódik jelezze kérem.

Print Print | Sitemap Recommend this page Recommend this page
All Rights Reserved © PATAKI CENTER